Tapra Sports

Vanuit de onze werkfilosofie hebben wij besloten om ook een aantal sporters te ondersteunen. Mensen die met hun sport omgaan op dezelfde manier als wij in ons werk staan. Met passie, geloof, plezier en het uiterste halen uit jezelf en daarbij nooit het gevoel vergeten. Zij houden van afzien, doorzetten, niet opgeven en trainen in weer en wind.

Wij ondersteunen een aantal sporters in de traitlon en paardensport!

Welmoed Meindertsma
Triatleet, die de sport pas op latere leeftijd heeft ontdekt maar nu het uiterste op zoekt van haar mogelijkheden.  Welmoed richt zich op de langere afstanden.

Daarnaast is Welmoed actief in de Dressuursport met 2 van haar paarden. Een Fredriksborger, (Deens ras), en een Pura Raza Espagnol ( PRE) .

Bert Vrieze
Bert begon eind jaren 80 met triathlon. Hij is dus al bijna 30 jaar goed bezig. De eerste jaren heeft hij veel, héél veel, kwart triathlons  gedaan. In 1995 voor het eerste de ¾ in Nice en daarna in 1996 Almere. Almere was echt een ‘must’ in die tijd. Inmiddels heeft Bert 12 full distance triathlons op zijn naam staan. En met het stijgen van de leeftijd werden de tijden op de lange afstand steeds sneller. In 2018 heeft Bert, als eerstejaars agegrouper 55-59 (jonkie), zich in Hamburg  gekwalificeerd  voor Hawaii!   Aloha !
Bert: “Voor mij is de halve de mooiste afstand om te doen en mijn belangrijkste drijfveer is dat ik het leuk vind om veel en lang te trainen. Je ontmoet leuke en aardige mensen en je komt nog eens ergens.” 

Dorothé Vrieze
Dorothé is een ambitieuze long distance-triatlete; in langjarige triathloncarriere vele kwart, halve en 11 hele triathlons volbracht, waaronder IM World Championship Hawaii (2014) in categorie F45. Klassering op overige hele triathlons in top 10 in agegroep. Nederlands Kampioen OD (2017) in categorie F50. Naast triathlons diverse duathlons, hardloopwedstrijden, trailruns en marathons gelopen, PR op marathon (1999) 3.08. In 2019 wederom een kwalificatie en deelname aan World Championship Hawaii!!